Haluatko osaksi Zildrenin tiimiä ja olla mukana edistämässä lasten ja perheiden hyvinvointia?  

Miksi kannattaa hakea töihin Zildrenille?​

Zildrenin tiimi koostuu motivoituneesta ja kannustavasta, sydämellä työtä tekevästä porukasta. Tavoitteenamme on mahdollistaa lasten turvallinen ja terveellinen kasvu sekä lapsiperheiden onnellinen arki.

Dynaamisena startupina tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana, tehdä merkityksellistä työtä sekä kehittää ammatillista osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisesti, kehittyä haluamaasi suuntaan sekä ottaa vastuuta ja ideoida uutta.

Tällä hetkellä haku on auki seuraaviin työtehtäviin:

Customer Service Coordinator Trainee

Oletko kiinnostunut perheille tarjottavista palveluista, näiden digitalisoinnista ja kehittämisestä? Onko unelmasi edistää lasten ja perheiden hyvinvointia?  
Mahdollisuutesi on tässä: Zildrenillä on nyt auki Customer Service Coordinator Traineen paikka! Työ koostuu sekä lähi- että etätyöstä.

Kanssamme pääset seuraamaan aitiopaikalta startup-yrityksen alkutaivalta, oppimaan uutta sekä vaikuttamaan työsi sisältöön. Tarjoamme sinulle inspiroivan tiimin, jonka kanssa pääset kokeilemaan ja ideoimaan uusia asioita. Tiimimme on tiivis ja ohjaa sekä tukee sinua harjoittelusi aikana. Työ voidaan sopia osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan joko osa- tai kokoaikaiseksi. Aloitus on mahdollisimman pian ja palkkaus sovitaan erikseen. 

Työtehtäviisi kuuluu mm.
- Asiakasviestintä

- Asiakaspalvelun kehittäminen

- Käytännön asiakastyö

- Lukuisten yhtä aikaa käynnissä olevien prosessien toimivuuden ja oikea-aikaisuuden hallinta sekä kehittäminen
- Edellä mainittujen asioiden lisäksi hoito- ja opetuspalveluiden toiminnan kehittäminen

- Muut työtehtävät osaamisen mukaan

Odotamme sinulta, että olet tarkka, oma-aloitteinen, ymmärrät tiimityön merkityksen ja haluat oppia uutta. Tarjoamamme palvelun yhteiskunnallisen merkityksen ymmärtäminen on myös tärkeää. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot. Eduksesi on sujuva englannin ja/tai ruotsin kielen taito sekä mahdollisuus autolla kulkemiseen. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta myös innokkaalla asenteella pääsee jo pitkälle!
 
Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hanna@zildren.com. Älä kuitenkaan aikaile hakemuksesi kanssa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toivomme hakemuksen mukana lyhyttä videoesittelyä.

Puheterapeutti

Onko missiosi edistää lasten ja perheiden hyvinvointia? Oletko lisäksi kiinnostunut perheille tarjoattavien palvelujen digitalisoinnista sekä kehittämisestä? Tässä on tilaisuutesi: Zildren etsii puheterapeuttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen! Lähtökohtaisesti työt on mahdollista suorittaa 100 % etänä.


Kanssamme pääset seuraamaan aitiopaikalta startup-yrityksen alkutaivalta, vaikuttamaan työsi sisältöön sekä osallistumaan aktiivisesti tarjottavien palvelujen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle inspiroivan tiimin, jonka kanssa pääset kokeilemaan ja ideoimaan uusia asioita. Aloitus on huhtikuun aikana tai sopimuksen mukaan.

 

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu:
- Puheterapiapalvelujen kehitys ja tarjoaminen verkossa ja etänä
- Asiakasmateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen

- Asiakasviestintä  

- Muut työtehtävät toiveiden ja osaamisen mukaan

Odotamme sinulta, että teet työtä sydämellä ja olet huolellinen tehtävien alusta loppuun. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, ymmärrät tiimityön merkityksen ja haluat oppia uutta. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot. Eduksesi on aiempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä. Etsimme kuitenkin ensisijaisesti puheterapiapalveluiden etätuottamisesta aidosti innostunutta henkilöä, joten voit olla myös juuri valmistunut tai valmistumassa oleva puheterapeutti. Tarjoamamme palvelun yhteiskunnallisen merkityksen ymmärtäminen on myös tärkeää.
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hanna@zildren.com. Älä kuitenkaan aikaile hakemuksesi kanssa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Zildren Oy

3015307-5

info@zildren.com

044 205 7344

Isokaari 8

00200 Helsinki

© 2020 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.