Haluatko osaksi Zildrenin tiimiä ja olla mukana edistämässä lasten ja perheiden hyvinvointia?  

Zildren-päähahmo-vedos-7-varjolla (1).png

Miksi kannattaa hakea töihin Zildrenille?​

Zildrenin tiimi koostuu motivoituneesta ja kannustavasta, sydämellä työtä tekevästä porukasta. Tavoitteenamme on mahdollistaa lasten turvallinen ja terveellinen kasvu sekä lapsiperheiden onnellinen arki.

Dynaamisena startupina tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana, tehdä merkityksellistä työtä sekä kehittää ammatillista osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisesti, kehittyä haluamaasi suuntaan sekä ottaa vastuuta ja ideoida uutta.

Tällä hetkellä haku on auki seuraaviin työtehtäviin:
 

Building Blocks

Toimintaterapeutti

Oletko kiinnostunut lasten kanssa työskentelystä ja heidän kehityksensä tukemisesta, ja haluaisit tarjota kaikille tasapuoliset mahdollisuudet hyvään arkeen? Miltä kuulostaisi konkreettinen mahdollisuus kehittää omaa alaasi?  Zildren etsii 1-2 toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! 

 

Kanssamme pääset paitsi vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja urapolkusi kulkuun, myös osallistumaan aktiivisesti tarjottavien palveluiden kehittämiseen sekä sen myötä vaikuttamaan myös oman alasi tulevaisuuteen ja kehityssuuntaan. Toimintamme kulmakivenä on, että eri alojen osaajat työskentelevät yhteisten tavoitteiden eteen: meillä fokuksessa ovat lapset ja lapsiperheet, joiden eteen pyrimme tekemään kaikkemme.

 

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu:


 • Toimintaterapiapalveluiden kehitys ja tarjoaminen (myös verkossa ja etänä)

 • Asiakasmateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen

 • Asiakasviestintä

 • Muut työtehtävät toiveiden ja osaamisen mukaan

Odotamme, että teet työtäsi sydämellä ja olet huolellinen tehtäviesi alusta loppuun. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen, ymmärrät tiimityön merkityksen ja haluat oppia uutta. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot. Tarjoamamme palvelun yhteiskunnallisen merkityksen ymmärtäminen on yhtä lailla tärkeää.

 

Etsimme ensisijaisesti toimintaterapiapalveluiden etätuottamisesta aidosti kiinnostunutta henkilöä, joten voit olla myös juuri valmistunut tai pian valmistumassa oleva toimintaterapeutti (työ tehdään osittain etänä ja tarjoamme mahdollisuuden myös osa-aikaiseen työhön). Palkkaus 3000 €/kk ja voit esittää myös palkkatoiveen. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. 

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hanna@zildren.com.

Hannalta voit myös kysyä tarvittaessa lisätietoja tehtävästä.

 

Abstract Sculpture

Fysioterapeutti

Oletko kiinnostunut lasten kanssa työskentelystä ja heidän terveytensä edistämisestä? Oletko lisäksi kiinnostunut perheille tarjottavien palvelujen digitalisoinnista sekä mahdollisuudesta kehittää omaa alaasi? Zildren etsii fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

 

Kanssamme pääset seuraamaan aitiopaikalta lasten ja lapsiperheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävien palveluiden kehittämistä. Pääset paitsi vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja urapolkusi kulkuun, myös osallistumaan aktiivisesti tarjottavien palveluiden kehittämiseen sekä sen myötä vaikuttamaan myös oman alasi tulevaisuuteen ja kehityssuuntaan.

 

Tarjoamme sinulle inspiroivan tiimin, jonka kanssa pääset kokeilemaan ja ideoimaan uusia asioita. Tiimissämme kuullaan kaikki ajatukset ja uudet ideat, huomioidaan erilaiset näkökulmat ja tehdään yhdessä töitä palveluiden sekä niiden tarjonnan parantamiseksi. Työyhteisömme kulmakivenä on, että eri alojen osaajat työskentelevät yhteisten tavoitteiden eteen: Meillä fokuksessa ovat lapset ja lapsiperheet, joiden eteen pyrimme tekemään kaikkemme.

 

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu:

 • Fysioterapiapalvelujen kehitys ja tarjoaminen ensisijaisesti verkossa ja etänä

 • Asiakasmateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen

 • Asiakasviestintä

 • Muut työtehtävät toiveiden ja osaamisen mukaan

 

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Työ tehdään osittain etänä.

 

Odotamme, että teet työtäsi sydämellä ja olet huolellinen tehtäviesi alusta loppuun. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen, ymmärrät tiimityön merkityksen ja haluat oppia uutta. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot. Tarjoamamme palvelun yhteiskunnallisen merkityksen ymmärtäminen on yhtä lailla tärkeää.

 

Etsimme ensisijaisesti fysioterapiapalveluiden etätuottamisesta aidosti kiinnostunutta henkilöä, joten voit olla myös juuri valmistunut tai pian valmistumassa oleva fysioterapeutti.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen hanna@zildren.com.

 

Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli olet suorittanut jonkun/joitain seuraavista lisäkoulutuksista:

 • NDT, peruskurssi

 • NDT, vauvakurssi

 • Bobath-koulutus

 • OMT-koulutus

 • Maitland-koulutus

 • Psykofyysinen fysioterapia

 • Kipufysioterapia

 • Muu fysioterapeuttinen lisäkoulutuskoulutus (mikä)

Pink Abstract Bubbles

Puheterapeutti

Onko missiosi edistää lasten ja perheiden hyvinvointia? Oletko kiinnostunut lasten kanssa työskentelystä ja heidän kehityksensä tukemisesta? Tässä on tilaisuutesi: Zildren etsii kahta puheterapeuttia (pääkaupunki / Turun seutu) toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen! 

 


Kanssamme pääset paitsi vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja urapolkusi kulkuun, myös osallistumaan aktiivisesti tarjottavien palveluiden kehittämiseen sekä sen myötä vaikuttamaan myös oman alasi tulevaisuuteen ja kehityssuuntaan. Toimintamme kulmakivenä on, että eri alojen osaajat työskentelevät yhteisten tavoitteiden eteen: meillä fokuksessa ovat lapset ja lapsiperheet, joiden eteen pyrimme tekemään kaikkemme. Tarjoamme sinulle inspiroivan tiimin, jonka kanssa pääset myös kokeilemaan ja ideoimaan uusia asioita.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu:

 • Puheterapiapalvelujen tarjoaminen, myös etänä

 • Muut työtehtävät toiveiden ja osaamisen mukaan

Odotamme sinulta, että teet työtä sydämellä ja olet huolellinen tehtävien alusta loppuun. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, ymmärrät tiimityön merkityksen ja haluat oppia uutta. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot. Voit olla juuri valmistunut tai pian valmistumassa oleva puheterapeutti, eduksesi kuitenkin on aiempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä. Työ tehdään osittain etänä ja tarjoamme mahdollisuuden myös osa-aikaiseen työhön. Palkkaus 3900-4500€ taustasta sekä kokemuksesta riippuen ja voit myös esittää palkkatoiveen. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. 


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen hanna@zildren.com

Hannalta voit myös kysyä tarvittaessa lisätietoja tehtävästä.