OLETKO VARHAISKASVATUKSEN AMMATTILAINEN TAI OPISKELIJA? TAI OLETKO HANKKINUT KOKEMUSTA LASTENHOIDOSTA ESIMERKIKSI PÄIVÄKODISSA TAI LASTENHOITAJANA?

Etsimme luotettavia lastenhoitajia ja kasvatustieteen ammattilaisia, jotka haluavat auttaa lähialueensa perheiden arkea. Arvostamme iloista ja innokasta asennetta sekä taitoa olla läsnä. Työ soveltuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin, kuten opiskelun tai toisen työn  oheen.

KIINNOSTUITKO TYÖSKENTELEMÄÄN LASTENHOITAJANA TAI TARJOAMAAN TUKI- JA LISÄOPETUSTA ZILDRENIN KAUTTA?

Lastenhoitovuoroja vaikka jo tänään

 

Zildren on online-alusta, jonka kautta löydät helposti lähialueesi lastenhoito- ja opetustyöt – niin perheiden kotona kuin päiväkodeissakin ja kouluissakin. 

 

PALVELUN KÄYTTÖ

Palveluun rekisteröityminen ja hoitoaikojen ilmoittaminen sekä varaaminen on lastenhoitajille ilmaista. Zildren ottaa palvelumaksun vain toteutuneista varauksista.

 

Voit tehdä työtä joko kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Zildrenin kautta työskentelevät määrittävät itse tuntihintansa, johon lisätään voimassaoleva arvonlisävero, maksupalvelun meiltä rahaliikenteestä perimä palkkio sekä kevytyrittäjinä toimivilta yhteistyökumppanimme perimä osuus.

 

Zildren on hankkinut kevytyrittäjinä kauttamme toimiville erityisen diilin, jolloin kevytyrittäjien käyttämän palvelun palvelumaksut ovat tavallista edullisemmat. Olemme siis pyrkineet edesauttamaan lastenhoitotyön tekemistä niin paljon kuin mahdollista.

 

 • Esim. Kodeissa työskentelevä kevytyrittäjänä toimiva lastenhoitaja haluaa tienata tekemästään työstä 10€/h. Tähän hintaan lisätään arvonlisävero 24%, maksuliikenteeseen ja sivuston hallinnointiin kuluva osuus sekä kevytyrittäjyyspalvelun osuus -> Kokonaistuntihinnaksi muodostuu tällöin n. 15€. Tästä summasta perhe saa v. 2020 kotitalousvähennystä 40 %. Tuntihinnaksi perheille jää tällöin kotitalousvähennyksen jälkeen n. 9€.

 

 • Kotitalousvähennys on perheille 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Yhteistyökumppani-kevytyrittäjyyspalvelun kautta toimivien hoitajien kohdalla kotitalousvähennys on 40 %.

 

Päiväkodeissa työskentelevien lastenhoitajien keskimääräinen tuntipalkka on yleensä 12-15€/h, riippuen koulutustasosta. Tähän hintaan lisätään kevytyrittäjyyspalvelun perimä sekä Zildrenille tuleva osuus ja tämä laskutetaan päiväkodeilta.

ZILDRENIN KAUTTA TYÖSKENTELEVÄN LASTENHOITAJAN TAI OPETTAJAN ITSELLEEN MÄÄRITTELEMÄSTÄ TUNTIHINNASTA VÄHENNETÄÄN AINOASTAAN HÄNEN OMAT HENKILÖKOHTAISET VEROT SEKÄ LAKISÄÄTEISET VAKUUTUSMAKSUT.

"Hienoa, että lähditte kehittämään tätä! Monesti tuntuu, että sijaisista on pulaa ja samalla opiskelijat kommentoivat ettei töitä ole tarjolla"

-VARHAISKASVATUKSEN OPISKELIJA

KEVYTYRITTÄJÄNÄ ZILDRENIN KAUTTA

Kevytyrittäjyys on joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan helposti. Et tarvitse omaa y-tunnusta tai toiminimeä. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä puolestasi hoidetaan kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot ja vakuutusmaksut. Kevytyrittäjänä et joudu pitämään esimerkiksi monimutkaista kirjanpitoa.


Kevytyrittäjyys sopii toimeksiantosuhteissa tehtäviin työkeikkoihin. Sovit työsuorituksista sekä hinnoista Zildrenin kautta kulloisenkin toimeksiantajasi kanssa.

Zildrenillä on yhteistyösopimus Free-kevytyrittäjäpalvelun kanssa ja laskutusaineisto välittyy suoraan palvelujemme välillä. Tällöin työnsuorittajalle riittää jatkossa rekisteröityä Freen käyttäjäksi suoraan Zildrenin alustalla ja palkkiot tehdyistä työvuoroista tulevat automaattisesti hoitajan ilmoittamalle tilille.

 

Zildren ja kevytyrittäjyyspalvelu hoitavat käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan välisiä sopimusasioita. Zildren-palvelun, kevytyrittäjyyspalvelun ja kevytyrittäjän välille ei muodostu työsuhdetta.

OMAN YRITYKSEN KAUTTA TYÖSKENNELLESSÄSI

Mikäli sinulla on jo Y-tunnus, voit tarjota vapaita lastenhoitoaikoja yrityksesi kautta. Tällöin sivustolle ilmoittamaasi tuntihintaan lisätään ainoastaan arvonlisävero, maksupalvelun rahaliikenteestä perimä palkkio sekä sivuston kehittämiskulu. Tällöin laskutat itse Zildreniä yrityksesi kautta.

 

Voit rekisteröityä helposti perhepäivähoitajille ja päiväkodeille tarkoitetun yrityspolkumme kautta ottamalla yhteyttä info@zildren.com

 

Huom. jos yrityksesi liikevaihto on enintään 10 000 euroa, laskulle merkitään arvonlisävero. Saat kuitenkin lähtökohtaisesti pitää tämän palkkana, koska toimintasi on arvonlisäverotonta.  Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Zildrenin tiimi auttaa mielellään palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Näin helppoa se on:

  

 1. Rekisteröidy palveluun.
   

 2. Selaa sijaisuuksia tai ilmoita itsesi varattavaksi tiettynä aikana.

  Näet kartalla sijaisuuksia tarjoavat päiväkodit ja koulut sekä lastenhoitokeikkoja tarjoavat yksityiskodit. Klikkaamalla kuvaketta kartalla voit selata päiväkotien ja koulujen profiileja, tarjottuja vuoroja sekä annettuja palautteita. Voit lisäksi asettaa tarjolle ajat, jolloin itse olet käytettävissä.
   

 3. Hae haluamaasi vuoroa tai odota että sinut varataan.

  Sopivan paikan löydyttyä haet vuoroa napin painalluksella.

   

 4. Rahaliikenne hoituu sujuvasti ja automatisoituna Zildrenin kautta.

  Tilitämme perheiden ja päiväkotien maksamat lastenhoitomaksut hoitajille kahden viikon välein.

OLEMME TEHNDEET PALVELUMME KÄYTÖN MAHDOLLISIMMAN HELPOKSI JA TYÖNSUORITTAJALLE KANNATTAVAKSI, NIIN TALOUDELLISESTI KUIN AJANKÄYTÖLLISESTI 

 •  Helppokäyttöinen online-alusta

 • Ilmainen rekisteröityminen ja käyttö

 • Lähistölläsi tarjolla olevat työvuorot niin perheiden kotona kuin päiväkodeissa löytyvät koottuna samasta paikasta 

 • Valitse jo haussa olevia sijaisuuksia tai aseta itsesi varattavaksi tiettyinä sinulle sopivina aikoina

 • Hoitosopimukset hoituvat sivustomme kautta varauksen yhteydessä

 • Maksut tilitetään automaattisesti kahden viikon välein

 • Mahdollisuus auttaa ja tukea lähialueen perheiden jaksamista

 • Lastenhoitajat voivat markkinoida Zildrenin kautta tilapäisen päivähoidon lisäksi esimerkiksi järjestämäänsä avointa kerhotoimintaa, muskareita tai muita perheiden tukemiseen liittyviä palveluja. 

 • Kevytyrittäjinä toimivilla tapaturmavakuutus on voimassa heti työsuhteen alusta

 • Zildr enin kautta byrokratia on hoidettu puolestasi ja sinulle jää ainoastaan lasten hoitaminen

 

Katso tarkemmat ohjeet alta 

1/17

Perheiden tueksi.

Zildren on online-alusta, joka tuo yhteen perheet, lastenhoitajat ja lastenhoitopalveluiden tarjoajat. 

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon

Zildren Oy
044 205 7344
info@zildren.com
3015307-5

© 2019 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.