Osatyökykyinenkin on osaava tekijä

Uusi kohtaamispaikka osaajille ja osaajia tarvitseville

Työnantajien ominaisuudet

Miten ZOBS toimii?

klikkaa kyllä  sinun suosikkiehdokkaallesi 
* Kalenteri pitää sinut reaaliaikaisesti ajan tasalla..
Ilmoita keikkatyöstä

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Löydä osaaja

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Löydä osaaja
Verkostoidu, kun huolehdimme
KUVA

Miten ZOBS toimii?

keikkatyöläisen ominaisuudet
rekisteröidy, luo osaajaprofiili
tutustu Löydä, matchaa, 
verkostoidu, koe.. hoidamme puolestasi

Pääset rekisteröitymään ja selaamaan avoimia työpaikkoja helposti osoitteesta https://zildrenweb.com/ valitsemalla sivun yläreunasta Zobs ja oikeasta ylänurkasta “”kirjaudu” ja siitä edelleen “luo tunnus”. Luotuasi tunnukset palveluun, pystyt luomaan osaajaprofiilisi, halutessasi esim. tallentamaan CV:si ja hakemaan sinua kiinnostavia työtehtäviä.

 

Tiettyä työtehtävää hakeneiden joukosta valitaan hakuajan loputtua työlle tekijä. Työn tarkempi kuvaus, ajankohta ja työstä saatava palkkio näkyy hakuvaiheessa työtehtävän yhteydessä.

Nimensä mukaisesti osatyökykyinen on henkilö, jolla on käytössään osa työkyvystään ja halu tämän kyvyn käyttämiseen (THL 2020). Heillä saattaa olla jokin vamma, diagnoosi tai muu rajoite, mikä ei kuitenkaan vaikuta hänen osaamisensa laatuun. Itse asiassa työkyky määritteenä on  hyvin laaja-alainen, jota voidaan tarkastella niin yksilön, yhteisön kuin yhteiskunnan näkökulmasta. (THL 2020)

Niinpä myös osatyökykyisyys on viime kädessä subjektiivinen kokemus, joten ulkoisten tekijöiden sijasta haluamme kohdistaa katseemme työntekijän sisäisiin voimavaroihin. Luovassa työssä henkilön innostus ja motivaatio korostuvat.

Lähde:  THL 2020.Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Osatyökykyisyys. Luettavissa: https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/iisisti-toihin/osatyokykyisyys. Luettu: 28.9.2020

Linkki: blogi
KUVA