"Vain parasta  lastenhoitoa rakkaimmallesi"

LASTENHOITOA, JOTA VANHEMMAT JA LAPSET RAKASTAVAT

 

Pienten lasten vanhemmat laittavat usein perheensä etusijalle, jolloin omista tarpeista huolehtiminen saattaa unohtua. Zildrenin toiminnan lähtökohtana on auttaa vanhempia järjestämään pakollisten menojen ohella myös omaa aikaa. Joskus rauhallinen lounas, kampaajalla käynti tai virkistävä hetki oman harrastuksen parissa on parasta, mitä vanhempi voi itselleen ja sitä kautta koko perheen hyvinvoinnille tarjota.

 

KUN MUMMOLA ON LIIAN KAUKANA

 

Mielestämme kaikilla lapsilla tulisi olla oikeus turvalliseen, tilapäiseen hoitoon kodin ulkopuolella silloinkin, kun mummola tai muu tukiverkosto on kauempana. Haluamme tukea perheiden jaksamista ja tarjota päiväkotiympäristöä ja opetuksen tukipalveluita lastenhoidon avuksi myös niille alueille, joissa vapaista paikoista on pulaa.

 

Zildrenin kautta perheet löytävät helposti luotettavan hoitopaikan tai hoitajan lapselleen, vaikka jo samalle päivälle. Vertaisarviointiin perustuva palautejärjestelmämme auttaa perheitä löytämään juuri heille sopivan hoitomuodon ja hoitajan.

 

TUKEA KOULULAISTEN HYVINVOINNILLE

 

Haluamme tukea kouluikäisten kehitystä ja hyvinvointia, ja tarjoamme lastenhoidon lisäksi erityisesti koululaisten vanhemmille räätälöityjä palveluita. Kivasti koulusta kotiin - palvelun läksyapu ja koulumatkakaveri helpottavat perheen arkea, ja erilaiset opetuksen tukipalvelut hyödyttävät lasta haastavissa oppiaineissa. 

 

Tavoitteenamme on tarjota lastenhoidon ja varhaiskasvatuksen vaihtoehtoja joustavasti erilaisiin tilanteisiin, jotta jokaiselle perheelle löytyisi heille parhaiten soveltuva ratkaisu.

 

ILOISIA KOHTAAMISIA, UUSIA VIRIKKEITÄ

 

Tilapäinen päivähoito tuo iloista vaihtelua lapsen arkeen. Osaavien lastenhoitajiemme kanssa lapsi viihtyy, ja saa uusia virikkeitä päivittäisiin leikkeihinsä. Perheen on mahdollista varata joka kerralla sama hoitaja, jolloin lapsi saa myös uuden tärkeän ihmisen elämäänsä.

 

Lisäksi päiväkodissa lapsi pääsee tutustumaan oman lähialueensa lapsiin, luomaan kontaktia turvallisiin aikuisiin ja nauttimaan uuden ympäristön tarjoamista virikkeistä. Zildrenin avulla perheet voivat tutustua lähialueensa päiväkoteihin ennen säännöllisen varhaiskasvatuksen aloittamista.

 

USEAMPI PERHE HYÖTYY LASTENHOIDON PALVELUISTA

 

Itsekin pienten lasten vanhempina tiedämme, miten tärkeää on että lastenhoidon palvelut ovat helposti kaikkien saatavilla. Palvelumme toimii kaikkialla Suomessa, myös pienillä paikkakunnilla, ja haluamme tarjota matalan kynnyksen ratkaisuja erilaisiin lastenhoidon tarpeisiin.

© 2020 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.

Zildren Oy

3015307-5

info@zildren.com

044 205 7344

Vattuniemenranta 4

00210 Helsinki