ZILDREN ON DIGITAALINEN PALVELU, JOKA TARJOAA SEKÄ PÄIVÄKODEILLE ETTÄ PERHEPÄIVÄHOITAJILLLE MAHDOLLISUUDEN ILMOITTAA VAPAITA HOITOAIKOJAAN SEKÄ LÖYTÄÄ SIJAISIA, HELPOSTI JA NOPEASTI.

Haluatteko tarjota lastenhoitoaikoja lähialueenne perheille silloin, kun ryhmissänne on tilaa ja tilanne sen muutoin sallii? Tilapäisellä lastenhoidolla tuetaan lapsiperheiden arkea sekä tarjotaan mahdollisuus tutustua päiväkotiin. 


 

Hoitoaika varattavaksi vaikka jo tänään 
 

Monet päiväkodit ovat tarjonneet jo pitkään tilapäistä hoitoa, mutta kaikki perheet eivät ole löytäneet palveluiden piiriin. Haluammekin auttaa perheitä löytämään päiväkotien tarjoamat yksittäiset hoitoajat keskitetysti ja helposti, nykyaikaisilla online-alustalla. Samalla helpotamme päiväkotien arkea tekemällä vapaiden hoitoaikojen tarjoamisesta  kokonaisuudessaan sujuvampaa.

Zildrenissä päiväkodit voivat tarjota vapautuneen hoitoajan varattavaksi lähialueensa perheille vaikka jo samalle päivälle. Päiväkodit voivat itse määrittää, kuinka paljon ennen hoitoajan alkua aika on vielä varattavissa. Päiväkodit saavat varausvahvistuksen tarvittavine lapsen tietoineen välittömästi perheen tehtyä varauksen.

PALVELUN KÄYTTÖ 

Palveluun rekisteröityminen ja vapaiden hoitoaikojen ilmoittaminen on ilmaista. Zildren ottaa palvelumaksun vain toteutuneista varauksista. Päiväkodit määrittävät itse tuntihintansa, johon lisätään voimassaoleva arvonlisävero, maksupalvelun rahaliikenteestä perimä palkkio sekä sivuston kehittämiskulu.
 

Zildrenin tiimi auttaa mielellään kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

ONKO PÄIVÄKODISSANNE PULA AMMATTITAITOISISTA SIJAISISTA?

Samassa Zildrenin tarjoamassa palvelussa on mahdollista myös löytää sijaisia. Päiväkoti voi ilmoittaa avoimen sijaisuuden ja valita hakijoista sopivimman. Äkillisissä sijaistarpeissa vapaita sijaisia voidaan selata ajankohdan perusteella ja lähettää heille työtarjous. Teemme aktiivista yhteistyötä muun muassa alan opiskelijoiden kanssa ympäri Suomen.

NÄIN HELPPOA SE ON: 

 1. Rekisteröitykää palveluun.
   

 2. Ilmoittakaa päiväkotinne vapaita hoitoaikoja lähialueen perheille tai varatkaa sijainen.

  Voitte ilmoittaa hoitoajan yhteydessä lisäpalveluna esimerkiksi aterian varattavaksi, mikäli ilmoittamanne hoitoaika ajoittuu ruoka-aikaan.

   

 3. Saatte ilmoituksen, kun ilmoittamanne aika on varattu.

  Saatte varausvahvistuksen sähköpostiinne, kun ilmoittamanne aika on varattu. Varausvahvistuksesta ilmenee myös varatulle ajalle tulevan lapsen  tai sijaisuuteen tulevan lastenhoitajan tiedot. Saatte ilmoituksen myös, kun julkaisemanne sijaishaun määritelty aika on loppunut. Tällöin voitte varata sijaiseksi vuoroon hakeneista teille sopivimman.

   

 4. Rahaliikenne hoituu sujuvasti ja automatisoituna Zildrenin kautta.

  Tilitämme perheiden varaamien hoitoaikojen maksut päiväkodeille kahden viikon välein. Sijaisten osalta palvelumme mahdollistaa myös erilaiset maksujärjestelyt. Nämä ovat sovittavissa päiväkotien kanssa erikseen.

Katso  tarkemmat ohjeet alta

1/16

OLEMME TEHNEET HOITOAIKOJEN TARJOAMISEN JA SIJAISTEN HANKKIMISEN MAHDOLLISIMMAN HELPOKSI

 • Helppokäyttöinen online-alusta
   

 • Ilmainen rekisteröityminen 
   

 • Hoitosopimukset hoituvat sivustomme kautta varauksen yhteydessä
   

 • Hoitomaksut tilitetään automaattisesti kahden viikon välein
   

 • Mahdollisuus auttaa ja tukea lähialueen perheiden jaksamista ja samalla saada lisätuloja esimerkiksi leluhankintoihin tai työntekijöiden virkistyskassaan
   

 • Päiväkodit voivat markkinoida Zildrenin kautta tilapäisen päivähoidon lisäksi esimerkiksi järjestämäänsä avointa kerhotoimintaa, muskareita tai muita perheiden tukemiseen liittyviä palveluja. 

KIINNOSTUITKO YHTEISTYÖSTÄ?

Perheiden tueksi.

Zildren on online-alusta, joka tuo yhteen perheet, lastenhoitajat ja lastenhoitopalveluiden tarjoajat. 

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon

Zildren Oy
044 205 7344
info@zildren.com
3015307-5

© 2019 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.