ETSITKÖ TILAPÄISTÄ LASTENHOITOAPUA? TARVITSETKO APUA LASTENHOIDON JÄRJESTÄMISEEN YLLÄTTÄVISSÄ TILANTEISSA? ZILDREN ON UUDEN AJAN ALUSTAPALVELU, JOSTA VARAAT NIIN LASTENHOITO KUIN TUKI- JA LISÄOPETUSPALVELUTKIN HELPOSTI JA NOPEASTI. 

LASTENHOITOA VAIKKA JO TÄNÄÄN

Jokainen perhe ja lapsi on erilainen: tämän vuoksi haluamme tarjota lisää joustavia vaihtoehtoja lastenhoidon järjestämiseen. Kuvausten sekä vertaisarvioinnin avulla löydät juuri sinun perheellesi sopivan lastenhoitoavun.

 

Zildrenistä löydät keskitetysti kaikki lähialueesi lastenhoitopalvelut. Voit viedä lapsesi esimerkiksi päiväkotiin muutamaksi tunniksi, tehdä helposti varauksen läheiseen lapsiparkkiin, tilata lastenhoitajan kotiisi, viedä lapsen hoitajan kotiin, tilata tuki- ja lisäopetusta kasvatustieteen opiskelijoilta tai vaikka sopia hoitovuoron lähipuistoon. Myös käänteinen haku onnistuu, eli voit esittää lähialueiden hoitajille pyynnön lastenhoitoavusta tiettynä ajankohtana ja valita saamistasi tarjouksista perheellenne sopivimman.

 

VOIT ILMOITTAA LASTENHOIDONTARPEESTASI OMALLA ILMOITUKSELLASI TÄSTÄ

Hyödynnä kotitalousvähennyksen mahdollisuus!

Voit vähentää vuonna 2020 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa.

 

Kotitalousvähennyksen jälkeen kotiin tilatun lastenhoitajan esim. 15 € tuntihinnalle jää hintaa vain 9 €.

 

Näin helppoa se on:

  

 1. Rekisteröidy palveluun.
   

 2. Selaa päivähoitopaikkoja tai lastenhoitajia.

  Voit selata vaihtoehtoja esimerkiksi vertaisarvioinnin tai sijainnin perusteella.
   

 3. Varaa haluamasi hoitoaika.

  Päiväkotien tarjoamat lisäpalvelut, kuten ateria, ovat valittavissa varauksen yhteydessä. Näet tiedot myös lapselle mukaan tarvittavista varusteista (esim. säänmukaiset ulkoiluvaatteet).

   

 4. Siirry maksamaan.

  Valitse korttimaksu, tilisiirto, MobilePay tai Zildren-tili. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jonka jälkeen lastasi odotetaan paikalle sovitusti tai lastenhoitaja saapuu kotiisi sovittuna aikana. Varausvahvistuksen ohessa saat yhteystiedot, jotta voit tarvittaessa kysyä lisätietoja.

   

 5. Anna palautetta ja kerro kaverille

  Hoidon jälkeen arvioit ja halutessasi annat palautetta saamastasi palvelusta. Näin helpotat muiden perheiden valintoja lastenhoidon suhteen. Sanallisesta arvostelusta saat Zildren-tilillesi krediittejä, joita voit hyödyntää seuraavassa varauksessasi.

Katso  tarkemmat
ohjeet tästä

1/11

OLEMME TEHNEET LASTENHOIDON HANKKIMISEN MAHDOLLISIMMAN HELPOKSI

 • Helppokäyttöinen online-alusta

   

 • Ilmainen rekisteröityminen 

   

 • Hoitosopimukset hoituvat sivustomme kautta varauksen yhteydessä

   

 • Hoitomaksut tilitetään automaattisesti kahden viikon välein

 • Mahdollisuus auttaa ja tukea lähialueen perheiden jaksamista ja samalla saada lisätuloja esimerkiksi leluhankintoihin tai työntekijöiden virkistyskassaan

   

 • Päiväkodit voivat markkinoida Zildrenin kautta tilapäisen päivähoidon lisäksi esimerkiksi järjestämäänsä avointa kerhotoimintaa, muskareita tai muita perheiden tukemiseen liittyviä palveluja 

ASKARRUTTAAKO JOKIN? AUTAMME MIELELLÄMME

Perheiden tueksi.

Zildren on online-alusta, joka tuo yhteen perheet, lastenhoitajat ja lastenhoitopalveluiden tarjoajat. 

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon

Zildren Oy
044 205 7344
info@zildren.com
3015307-5

© 2019 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.