Perheille 

Etsitkö satunnaista lastenhoitoapua? Tarvitsetko apua lastenhoidon järjestämiseen yllättävissä tilanteissa? Zildren on uuden ajan alustapalvelu, josta varaat lastenhoidon helposti ja nopeasti. Kuvausten sekä vertaisarvioinnin avulla löydät juuri sinun perheellesi sopivan lastenhoitoavun.

 

Lastenhoitoa vaikka jo tänään

 

Jokainen perhe ja lapsi on erilainen: tämän vuoksi haluamme tarjota lisää joustavia vaihtoehtoja lastenhoidon järjestämiseen. 

 

Zildrenistä löydät keskitetysti kaikki lähialueesi lastenhoitopalvelut. Voit viedä lapsesi esimerkiksi päiväkotiin muutamaksi tunniksi, tehdä helposti varauksen läheiseen lapsiparkkiin, tilata lastenhoitajan kotiisi, viedä lapsen hoitajan kotiin tai vaikka sopia hoitovuoron lähipuistoon. Myös käänteinen haku onnistuu, eli voit esittää lähialueiden hoitajille pyynnön lastenhoitoavusta tiettynä ajankohtana ja valita saamistasi tarjouksista perheellenne sopivimman.

Hyödynnä kotitalousvähennyksen mahdollisuus!

 

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää v. 2020 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa.

 

Kotitalousvähennyksen jälkeen kotiin tilatun lastenhoitajan esim. 15 € tuntihinnalle jää hintaa vain 9 €.

Palvelun käyttö 

Palveluun rekisteröityminen ja vapaiden hoitoaikojen ilmoittaminen on ilmaista. Zildren ottaa palvelumaksun vain toteutuneista varauksista. Päiväkodit määrittävät itse tuntihintansa, johon lisätään voimassaoleva arvonlisävero, maksupalvelun rahaliikenteestä perimä palkkio sekä sivuston kehittämiskulu.
 

Zildrenin tiimi auttaa mielellään kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Näin helppoa se on:

  

 1. Rekisteröidy palveluun.
   

 2. Selaa päivähoitopaikkoja tai lastenhoitajia.

  Voit selata vaihtoehtoja esimerkiksi vertaisarvioinnin tai sijainnin perusteella.
   

 3. Varaa haluamasi hoitoaika.

  Päiväkotien tarjoamat lisäpalvelut, kuten ateria, ovat valittavissa varauksen yhteydessä. Näet tiedot myös lapselle mukaan tarvittavista varusteista (esim. säänmukaiset ulkoiluvaatteet).

   

 4. Siirry maksamaan.

  Valitse korttimaksu, tilisiirto, MobilePay tai Zildren-tili. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, jonka jälkeen lastasi odotetaan paikalle sovitusti tai lastenhoitaja saapuu kotiisi sovittuna aikana. Varausvahvistuksen ohessa saat yhteystiedot, jotta voit tarvittaessa kysyä lisätietoja.

   

 5. Anna palautetta ja kerro kaverille

  Hoidon jälkeen arvioit ja halutessasi annat palautetta saamastasi palvelusta. Näin helpotat muiden perheiden valintoja lastenhoidon suhteen. Sanallisesta arvostelusta saat Zildren-tilillesi krediittejä, joita voit hyödyntää seuraavassa varauksessasi.

Olemme tehneet perheiden tukemisen mahdollisimman helpoksi 

 • Helppokäyttöinen online-alusta
   

 • Ilmainen rekisteröityminen 
   

 • Hoitosopimukset hoituvat sivustomme kautta varauksen yhteydessä
   

 • Hoitomaksut tilitetään automaattisesti kahden viikon välein
   

 • Mahdollisuus auttaa ja tukea lähialueen perheiden jaksamista ja samalla saada lisätuloja esimerkiksi leluhankintoihin tai työntekijöiden virkistyskassaan
   

 • Päiväkodit voivat markkinoida ZIldrenin kautta tilapäisen päivähoidon lisäksi esimerkiksi järjestämäänsä avointa kerhotoimintaa, muskareita tai muita perheiden tukemiseen liittyviä palveluja. 

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Seuraa meitä
 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White LinkedIn Icon
Yhteystiedot

Zildren Oy
044 205 7344
info@zildren.com
3015307-5

© 2019 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.