Haetaan viestinnän ja sisällöntuotannon harjoittelijaa Zildrenille!

Päivitetty: 4. helmi 2020

Etsimme viestinnän ja sisällöntuotannon harjoittelijaa pieneen, mutta nopeasti kasvavaan startupiin.


Zildren on kahden äidin perustama uudenlainen palvelu, joka yhdistää perheet, lastenhoidon ammattilaiset ja ryhmähoitoa tarjoavat tahot uudella, innovatiivisella tavalla. Tämän lisäksi Zildren luo kohtaamispaikan lastenhoidon ammattilaisille ja päiväkodeille.

Zildrenin tavoitteena on helpottaa perheiden arkea ja tukea vanhempien jaksamista.


Hakijalta odotamme


Odotamme sinulta, että olet oma-aloitteinen, ymmärrät tiimityön merkityksen ja haluat oppia uutta. Toivomme, että olet kiinnostunut perheille tarjottavista palveluista, näiden digitalisoinnista sekä kehittämisestä. Tarjoamamme palvelun yhteiskunnallisen merkityksen ymmärtäminen on myös tärkeää.

Toivomme, että sinulla on markkinoinnin tai viestinnän opintoja takana vähintään 2-3 vuoden ajalta. Eduksi lasketaan sujuva sisältöjen tuottaminen tai muu kokemus viestinnän tai markkinoinnin tehtävistä.


Tarjoamme


Mahdollisuuden päästä seuraamaan aitiopaikalta startup-yrityksen alkutaivalta sekä paitsi oppimaan uutta, niin myös mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan. Tarjoamme sinulle inspiroivan tiimin, jonka kanssa pääset kokeilemaan ja ideoimaan uusia asioita. Tarkoituksemme on tarjota mahdollisuus päästä näkemään, millaista työskentely startup yrittäjänä on ja huomata viestinnän sekä markkinoinnin merkitys. Zildrenin tiimi on tukenasi ja ohjaa sinua työssäsi.Haemme yritykseemme innostunutta harjoittelijaa, joka pääsee toteuttamaan itseään monipuolisesti eri tehtävien parissa. Muun muassa tiedotteiden, nettisivusisältöjen ja somepäivitysten ideoiminen ja kirjoittaminen kuuluu näihin tehtäviin.


Tehtävän kesto ja alkamisaika


Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian. Tehtävän kesto on joustava ja sovitaan hakijan kanssa. Palkkaus tyypillinen “opiskelujen ohessa” -tyylinen pieni kuukausipalkka.


Hae tehtävään heti!


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja vapaa hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen hanna@zildren.com


Viimeinen hakupäivä on 29.2.2020. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja antaa Hanna

Co-founder, CEO

044 - 205 7344