Helppoja ja joustavia lastenhoitoratkaisuja nykypäivän vanhempien tarpeisiin

Zildren-palvelusta löydät lähialueesi palveluntarjoajat helposti parilla klikkauksella, ja voit valita juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivan palvelun. Seuraamme jatkuvasti hoitajien palvelun laatua, ja voit luottaa siihen että jokaiseen työtehtävään kuuluvat paperityöt veroineen on asianmukaisesti hoidettu.


Tilapäisen lastenhoidon järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Zildren-palvelusta löydät lähialueesi palveluntarjoajat kootusti samasta paikasta, ja hoitajan tai hoitopaikan varaaminen onnistuu vaikka jo samalle päivälle. Palvelussa on mukana monipuolinen valikoima hoitajia ja päiväkoteja sekä erilaisia lapsiparkkeja, joiden joukosta on helppo valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu! Tällä hetkellä ryhmähoitoa ei ole tarjolla korona-epidemian minimoimiseksi, mutta sen sijaan valikoimasta löytyy muun muassa online-lastenhoitoa ja Zildrenapua, johon kuuluu esimerkiksi lasten kanssa ulkoilua.


Vanhempana sinun ei tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä, sillä hoitosopimukset hoituvat helposti varauksen yhteydessä, ja lastenhoitaja saa palkkionsa sovitusti tililleen. Sinun tarvitsee vain valita teille sopiva palvelu.


Zildren-palvelussa voit kätevästi selata tarjolla olevia vaihtoehtoja sekä tutustua hoitajien profiileihin ja aikaisempiin arviointeihin. Näin juuri teidän perheellenne sopiva hoitaja on helppo löytää. Halutessasi voit myös itse laittaa tarjolle aikoja, jolloin haluaisit saada lapsellesi hoitajan.


Edullista ja vertaisarvioitua lastenhoitoa


Laadullisesti hyväksi todetun ja turvallisen lastenhoidon tarjoaminen on meille ensiarvoisen tärkeää, ja tarkistamme kaikkien palveluumme rekisteröityvien lastenhoitajien hakemukset, ennen kuin myönnämme heille tunnukset palveluun. Hakemuksen yhteydessä hoitajan tulee myös vakuuttaa, ettei hänen rikostaustaotteessaan ole lasten kanssa työskentelyyn vaikuttavia merkintöjä.


Vuoron jälkeen perheet antavat hoitajalle tähtiarvion muun muassa sovituista asioista kiinnipitämisen perusteella. Tulevaa lastenhoitajaa valitessasi näet helposti, miten hoitajan aiemmat työtehtävät ovat onnistuneet, ja voit näin valita omiin kriteereihisi parhaiten sopivan hoitajan.


Olemme aidosti lapsiperheiden puolella, ja haluamme pitää hinnat teille mahdollisimman alhaisina. Palveluumme rekisteröityminen on ilmaista, ja maksat vain toteutuneista palveluista.


Muistathan myös hyödyntää kotitalousvähennyksen mahdollisuuden palvelua varatessasi! Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää vuonna 2020 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa.


Yhdessä harmaata taloutta vastaan


Tilatessasi lastenhoitoa Zildren-palvelusta voit luottaa siihen, että hoitajan verot ja muut paperiasiat ovat tilatun palvelun osalta kunnossa. Kaikki palveluumme rekisteröityneet yksityiset hoitajat ovat mukana joko yrittäjinä tai kevytyrittäjyyden kautta. Kevytyrittäjillä on lisäksi tapaturmavakuutus heti ensimmäisestä työvuorosta lähtien.


Voit varata lastenhoidon palveluita helposti esimerkiksi puhelimitse numerosta 044-205 7344 tai sähköpostitse info@zildren.com!