top of page

Jasmin Hamidin perheen isänpäivässä tärkeintä on yhdessäolo

On jälleen aika juhlia yhtä perheen supersankareista: Isää! Tämän kunniaksi Zildrenin tiimi pyysi ihaltavasti lapsiarjen ja työn yhdistänyttä Jasmin Hamidia kertomaan perheensä isänpäivänvietosta. Jasmin Hamid on 36-vuotias helsinkiläinen, joka tunnetaan parhaiten näyttelijänä, kaupunginvaltuutettuna sekä sijoitusbloggaajana ja sosiaalisen median vaikuttajana.


Jasmin kertoo odottavansa kovasti erityisesti tulevia isänpäiviä, kun lapset hieman vielä varttuvat vanhemmiksi. Heidän perheeseensä kuuluvat aviopuolison lisäksi kaksi pientä lasta: 2-vuotias taapero sekä kuukauden ikäinen vauva. ‘’Esikoisemme täytti juuri kaksi ja nyt hän alkaa pikkuhiljaa olla tarpeeksi vanha itse askartelemaan isänpäiväkortteja ja muita. Parin vuoden päästä hän saattaa jo itse olla mukana suunnittelemassa isänpäivätekemistä!’’, Jasmin innostuu.


Askartelu onkin kivaa yhdessä tekemistä jo pienten lasten kanssa ja kotitekoinen kortti on varmasti lahjoista parhain! Monissa perheissä isä yllätetään aamulla lahjoilla sekä aamupalalla ja sen jälkeen suunnataan viettämään päivää yhdessä.


Suurempia isänpäivänperinteitä ei Jasminin perheelle ole vielä ehtinyt kehittyä, perheen lapset kun ovat vielä niin pieniä. Yksi asia on joka tapauksessa varma; ‘’Yhdessäoloa on kuitenkin luvassa, sillä sehän on kaikista tärkeintä’’, Jasmin tiivistää.


Pyysimme lopuksi Jasminia vielä kuvailemaan perhettään ja sen parhaimpia puolia. Jasmin mainitsee ensimmäisenä rennon ilmapiirin sekä ajatusmaailmojen kohtaamisen – olemme hyvin samalla aaltopituudella. Myös huumorintaju on tärkeässä osassa ja se näkyy myös perheen pienimmissä. “Vaikka taapero ei vielä puhu, on hänelläkin samanlainen huumorintaju kuin meillä vanhemmilla. Lisäksi hän tykkää hassutella paljon’’, Jasmin kertoo lopuksi.


Miten teillä vietetään isänpäivää? <3


bottom of page