Lastenhoitoalan ammattilainen tai opiskelija, alan töitä helposti ja silloin kun sinulle sopii!

Päivitetty: 2. huhti 2020

Oletko varhaiskasvatuksen opiskelija, lisätöitä kaipaava päiväkodin työntekijä tai hankkinut kokemusta lastenhoidosta esimerkiksi perhepäivähoitajana tai satunnaisena lastenhoitajana? Oletko luotettava, iloinen ja innostunut lasten parissa työskentelystä?

Toivotko, että voisit tehdä työtä täysin omien aikataulujesi mukaan niin, että halutessasi löytäisit lähialueesi vapaat lastenhoitotyöt sekä päiväkodeissa että yksityiskodeissakin kootusti yhdestä paikasta? Täytä hakemus hoitajaksi tästä.Nyt se on mahdollista, helposti ja nopeasti


Kauttamme on mahdollista tehdä työtä, joka helpottaa merkittävästi perheiden arkea. Olisimme iloisia saadessamme sinut mukaan Zildrenin palveluun, joka yhdistää lastenhoitajat, päiväkodit ja perheet. Näin pystymme yhdessä tarjoamaan perheille entistä joustavampaa ja laadukkaampaa lastenhoitoa.

Zildrenin kautta voit tehdä työtä vaihtelevissa elämäntilanteissa, kuten opiskelujen tai toisen työn ohessa.Tarjoamme lastenhoitopalveluita ympäri Suomen ja voit siis työskennellä siellä, missä itse haluat. Työvuoroon mennessäsi et tarvitse paperisia sopimuksia allekirjoitettavaksi, vaan online-alustamme hoitaa ne puolestasi ja voit keskittyä itse työhön. 


Näin se toimii:

1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen onnistuu helposti sivuillamme www.zildren.com.


2. Selaa sijaisuuksia tai ilmoita sinulle sopivat työajat.

Näet kartalla sijaisuuksia tarjoavat päiväkodit sekä lastenhoitovuoroja tarjoavat yksityiskodit. Klikkaamalla kuvaketta kartalla voit selata päiväkotien profiileja, tarjottuja vuoroja sekä annettuja palautteita. Voit myös asettaa itsesi varattavaksi juuri sinulle sopivina aikoina.

3. Varaa haluamasi vuoro.

Sopivan paikan löydyttyä, hae vuoroa napin painalluksella.

4. Valmista!

Saat varausvahvistuksen valitsemallasi tavalla, jonka jälkeen päiväkoti tai perhe odottaa sinua sovittuna aikana paikalle. 

Palvelumme avautuu tammikuussa 2020 ja ennakkorekisteröityminen on alkanut. Hae mukaan täyttämällä hakemus tästä ja otamme sinuun yhteyttä!


Lisätietoja:

info@zildren.com

044 205 7344

Otathan meidät seurantaan myös Instassa @zildrencom

 “Mahtavaa, että lähditte kehittämään tätä! Samaan aikaan sijaisista on pulaa ja toisaalta opiskelijat kommentoivat, ettei töitä ole tarjolla.” – Varhaiskasvatuksen opiskelija