Meillä lastenhoitaja voi rauhassa keskittyä olennaiseen

Zildren-palvelussa koko lastenhoitoprosessi aina vuorojen löytämisestä palkanmaksuun ja veroihin on tehty mahdollisimman helpoksi. Näin hoitajalle jää aikaa keskittyä sataprosenttisesti lastenhoitoon.

Lastenhoito Zildren-palvelun kautta kannattaa sekä taloudellisesti että ajankäytöllisesti. Tiimimme työskentelee jatkuvasti tehdäkseen palvelusta niin helppokäyttöisen kuin mahdollista. Alustaltamme löydät kootusti lähialueesi lastenhoitajia tarvitsevat perheet sekä päiväkodit. Vuorojen löytäminen ja tarjoaminen käy ihanan nopeasti ja vaivattomasti. Hoitosopimukset hoituvat sivustomme kautta varauksen yhteydessä ja maksut tilitetään automaattisesti kahden viikon välein. Zildrenillä sinun ei tarvitse käyttää aikaasi mihinkään ylimääräiseen.


Vertaisarvioitua ja turvallista lastenhoitoa


Meillä Zildrenillä kaikkein tärkeintä on perheiden hyvinvointi. Haluamme tukea lapsiperheiden jaksamista ja tarjota perheille parasta mahdollista lastenhoitoa perheille sopivalla hinnalla. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota palveluumme rekisteröityvien lastenhoitajien luotettavuuteen ja esimerkiksi tarkistamme jokaisen hakemuksen ennen tunnusten myöntämistä palveluun. Hakemuksen yhteydessä lastenhoitajaksi hakevien tulee muun muassa vakuuttaa, ettei rikostaustaotteessa ole lasten kanssa työskentelyyn vaikuttavia merkintöjä.


Lastenhoitovuorojen jälkeen perheet pääsevät tekemään hoitajasta arvion ja antavat tähtiä lastenhoitajalle käytännön asioiden, kuten sovituista asioista kiinnipitämisen perusteella. Näin muut perheet näkevät, miten lastenhoitaja on onnistunut aiemmissa työtehtävissään ja lastenhoitaja saa puolestaan tukea oman ammattitaitonsa näkyvyyden vahvistamiseen, mikä helpottaa taas uusien työtarjousten saamista.


Zildren-palvelussa lastenhoito on taloudellisesti kannattavaa


Olemme tehneet lastenhoidon tarjoamisen kauttamme niin helpoksi ja edulliseksi kuin mahdollista, huolehtien kuitenkin samalla siitä että lakien ja muiden säädösten vaatimukset täyttyvät. Palveluumme rekisteröityminen on ilmaista ja perimme palvelumaksun vain toteutuneista varauksista. Lastenhoitajana sinä valitset palkkioksi haluamasi tuntihinnan ja siitä vähennetään vain omat henkilökohtaiset verosi sekä lakisääteiset vakuutusmaksut.


Lopullinen tuntihinta muodostuu itse valitsemasi tuntihinnan lisäksi arvonlisäverosta 24%, maksuliikenteeseen ja sivuston hallinnointiin kuluvasta osuudesta sekä mahdollisen kevytyrittäjyyspalvelun osuudesta. Laskemme nämä sinun puolestasi ja lisäämme ne tuntihintaasi, jolloin sinun tarvitsee tietää vain, paljonko itse haluat tienata.


Harmaan talouden torjuminen ja luotettavuus ovat meille ehdottoman tärkeitä. Siksi jokainen Zildren-palveluun rekisteröitynyt yksityinen hoitaja on mukana joko oman yrityksen tai kevytyrittäjyyden kautta. Kaikissa tapauksissa palvelun tilannut henkilö voi luottaa siihen, että työntekijän Zildren-palvelun kautta saatujen työtehtävien osalta verot on maksettu. Lisäksi palvelussa kevytyrittäjinä toimivilla on tapaturma- ja vastuuvakuutus voimassa heti työsuorituksen alusta alkaen.


Kevytyrittäjyys saattaa kuulostaa jännittävältä, jos siitä ei ole aiempaa kokemusta, mutta todellisuudessa se on superhelppoa. Kaikki byrokratia on hoidettu sinun puolestasi, mikä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi veroista tai kirjanpidosta. Tällöin jää aikaa ja energiaa keskittyä siihen olennaiseen, eli lastenhoitoon.


Rekisteröidy lastenhoitajaksi jo tänään osoitteessa zildren.com/lastenhoitajille.