Zildren-palvelun julkaisupäivä on paljastettu!


Ensinnäkin kiitos kaikille hoitajahakemuksia lähettäneille ja uutiskirjeen tilanneille: Palvelua tehdessä on tärkeä saada vastakaikua siitä, että palvelullemme on tarvetta myös teidän mielestänne! Päiväkotien sekä perhepäivähoitajien innokkuus lähteä mukaan on myös yllättänyt meidät erittäin positiivisesti.


Päivitetyt sivumme ovat nyt julkaistu ja sisältöä lisätään viikoittain. Sivuilta löytyy nyt esimerkiksi perheille ja päiväkodeille tarkoitetut palvelukuvaukset. Lastenhoitajille tarkoitetut kuvaukset päivitetään myös lähiaikana.


Parhaiten pysyt ajantasalla palvelumme etenemisestä seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa.


Zildrenin kehittämistyö etenee hyvää vauhtia. Tiimimme on kuitenkin yhtä mieltä siitä, ettei tuotteen laadusta haluta tinkiä. Päämäärämme on julkaista Zildren juuri sellaisena, kuin sen ensimmäisen version alun perin suunnittelimme olevan. Tavoitteenamme on julkaista tuote, joka helpottaa merkittävästi lastenhoidon järjestämistä ja josta jokainen tuotteen kehittämiseen osallistunut voi olla ylpeä. 


Tämän tavoitteen saavuttamiseksi päätimme ottaa muutaman viikon lisäaikaa Zildrenin kehitystyöhön. Hyödynnämme tämän ajan tuotteen nykyversion hiomiseen ja testaamiseen varmistaaksemme, että kaikki alussa julkaistut ominaisuudet toimivat moitteettomasti. Lisäämme palveluun ominaisuuksia tasaisin väliajoin seuraavan puolen vuoden ajan valmiiden suunnitelmiemme sekä saamamme käyttäjäpalautteen mukaan.


Palvelumme virallinen julkaisupäivämäärä on 16.3.2020. Lastenhoitajat ja päiväkodit pääsevät muokkaamaan profiilejaan jo 2.

3.2020.


Iloisin terveisin, 

Hanna ja Annikki