Zildrenapua ja online-lastenhoitoa perheiden tueksi

Me Zildrenillä haluamme tukea lapsiperheitä erityisesti näiden haastavien aikojen keskellä. Kauttamme voi tilata online-lastenhoitajan, jonka järjestämän ohjelman parissa lapsi viihtyy ilman että kotoa tarvitsee poistua lainkaan. Vähävaraisten perheiden avuksi puolestaan lanseerasimme hyväntekeväisyyskampanjan, jonka yritystukijoiden kautta perheet voivat saada Zildrenapua veloituksetta. Kaikki lahjoitukset otetaan vastaan ja lisätietoja saa ottamalla yheyttä info@zildren.com


Perheet ja yritykset voivat nyt tilata Zildreniltä online-lastenhoitoa, jonka parissa lapsi pääsee liikkumaan ja askartelemaan kokeneen lastenhoitajan johdolla. Hoitoa voidaan järjestää tarpeen mukaan esimerkiksi tunniksi aamupäivällä ja tunniksi iltapäivällä.


Kaikki online-lastenhoidon ohjelma on suunniteltu helposti toteutettavaksi sisätiloissa. Aamupäivisin on ohjelmassa askartelua tai muuta rauhallista tekemistä kello 10-11, ja iltapäivällä puolestaan jumppaa kello 14-15. Myös pidemmät hoitojaksot ovat mahdollisia, ja hoito on räätälöitävissä perheen tarpeiden mukaan. Online-alusta mahdollistaa myös koronavirukselle altistuneiden lasten osallistumisen askartelutuokioon lapsen mikäli lapsen vointi sen sallii.


Online-lastenhoitajan voi tilata helposti tekstiviestillä numerosta 044-2057344. Tekstiviestiin tulee ilmoittaa minä päivänä hoitoon osallistutaan, sähköpostiosoite yhteydenottoa varten sekä mukaan tulevien lasten lukumäärä. Tekstiviesti-ilmoittautumisen jälkeen saat tiedon, mitä välineitä jumppa- tai askartelutuokioon tarvitaan. Online-lastenhoitoon osallistuvien lasten tulee olla vähintään 4-vuotta täyttäneitä.


Zildrenapua perheille


Online-lastenhoidon lisäksi tarjoamme Zildrenapua helpottamaan lapsiperheiden elämää koronan keskellä. Meiltä voi tilata hoitajan viemään lapset pariksi tunniksi puistoon tai tuomaan ruokakassin ovelle. Näin säästyy aikaa, lapsi saa mukavaa vaihtelua päivään, ja vanhempi voi keskittyä esimerkiksi työntekoon lapsen ollessa hoitajan kanssa ulkoilemassa. Myös tavallista lastenhoitoa on edelleen tarjolla.


Hyväntekeväisyyskampanja vähävaraisten perheiden tukemiseksi


Kaikilla ei ole mahdollisuutta etätöihin tai varaa palkata lastenhoitajaa useaksi päiväksi. Zildren onkin lähtenyt keräämään perheystävällisiä yrityksiä auttamaan näitä apua tarvitsevia perheitä. Yritykset voivat maksaa perheen puolesta valinnaisen määrän lastenhoitopäiviä, niiden osia tai kauppakassipalveluita. Yksi hoitopäivä maksaa keskimäärin 120 € (sis. alv). Kauppakassipalvelu maksaa noin 20 € (sis. alv).


Hyväntekeväisyyskampanjan kautta kaikki osapuolet hyötyvät.

- Lapsiperhe saa tarvitsemansa avun, oli se sitten lastenhoitoa tai kauppareissu perheen puolesta.

- Yritykselle taatusti hyvä mieli auttamisesta.

- Palveluumme rekisteröitynyt hoitaja saa lisää työmahdollisuuksia.


Kampanjalla työllistämme lisäksi muutoin nyt työttömäksi jääneitä.

Tavoitteemme on kannustaa tempauksellamme myös muita miettimään, miten voisivat auttaa tässä tilanteessa. Toivottavasti saamme myös teidät mukaan tukemaan perheitä ja yhteiskunnan taistelua koronaa vastaan!