Lastenhoitoa, jota vanhemmat ja lapset rakastavat

Tutustu äiteihin ja tarinaan Zildrenin takana: näin sai alkunsa palvelu, jonka kautta perheet löytävät helposti ammattimaista lastenhoitoa.

Meitä yhdisti paitsi uusi ihana elämäntilanne, myös uusi kotikaupunkimme. Jossakin arjen hulinan, muskareiden ja vauvajoogien välissä huomasimme kuitenkin muuttuneen sijainnin mukanaan tuoman ongelman: isovanhempamme ja muu lähiverkostomme asui pääosin kaukana. Lastenhoidon järjestäminen etenkin nopealla aikataululla oli haastavaa – välillä jopa mahdotonta.

Levänneet vanhemmat, onnellinen lapsi 

Nykyään valitettavan moni perhe on kanssamme vastaavassa tilanteessa ja ilman tukiverkostoja vanhemmilla on suuri vaara uupua. Elämä lasten kanssa on ihanaa, mutta välillä täytyy huilata, jotta yhteiselo myös jatkuu auvoisana.

Puhuimme usein lastenhoidon järjestämiseen liittyvistä haasteista ja erilaisten kokemusten myötä ammatillisuuden tärkeydestä asiaan liittyen. Mielessämme pyöri ajatus siitä, kuinka mahtavaa olisi, jos ne samat varmalla otteella päiväkodeissa työskentelevät alan ammattilaiset voisivat tehdä hoitokeikkoja myös kodeissa. Ihanteellista olisi, jos tällaisen palvelun saisi vielä varattua yhtä nopeasti ja helposti kuin kotiin toimitettavan ruoan.

Äitien kehittämää, ammattilaisten toteuttamaa lastenhoitoa 

Pitkään puhuttu asia muuttuikin pian sanoista teoiksi. Päätimme että on aika toimia, jotta perheet ja ammattitaitoinen hoito kohtaisivat helposti ja vaivattomasti. Syntyi Zildren: helppokäyttöinen online-palvelu satunnaisen lastenhoidon varaamiseen. 

Testatessamme palvelua päiväkotien kanssa, heidän puoleltaan tuli esille tarve ammattitaitoisille sijaisille. Ymmärsimme että samalla alustalla voisimme ratkaista myös tämän ongelman ja yhdistää lisätyötä kaipaavat alan koulutuksen omaavat ihmiset päiväkoteihin.

Olemme erittäin onnellisia saadessamme edistää merkityksellistä asiaa, johon taustamme hoitoalalta ja juridiikasta antavat oivat valmiudet. Ympärillemme muodostunut mahtava tiimi on mahdollistanut loput ja yhdessä voimme helpottaa lapsiperheiden arkea sekä tuoda lasten päiviin uusia, riemastuttavia kokemuksia. 


Terveisin, 


Zildrenin perustajat Hanna ja Annikki