Tilaan uutiskirjeen / I want to subscribe to your mailing list

Tilaamalla uutiskirjeen, saat etuja palvelun käyttöön.

By subscribing the newsletter, you will receive benefits to our service.

Kiitos, mahtavaa että tulit mukaan!

Viestisi on nyt lähetetty ja vastaamme siihen mahdollisimman pian.

/ Thank you! Your message has been sent and we will answer it as soon as possible.

Puistotoiminta

Onko perheessänne tarvetta viikottaiselle lastenhoitoavulle ja lapsesi nauttii ulkoilusta toisten lasten seurassa? Mikäli vastasit myöntävästi, niin nyt kannattaa hakea mukaan Zildrenin kesän puistohoitoon!

Zildren-päähahmo-vedos-7-ilman_varjoa

Zildrenin kesän puistotoiminnassa ulkoillaan lähtökohtaisesti kaksi kertaa viikossa säällä kuin säällä. Puistoleikeistä vastaa osaava ja luotettava puistohoitaja. Puistossa ulkoillaan max. 2,5h / ulkoilukerta ja puistohoidon hinta on 10 € / lapsi / ulkoilukerta. Puistohoidossa on lähtökohtaisesti alle ja yli 3-vuotiaiden ryhmät (alaikäraja 10 kk). 

 

Puistohoito voidaan toteuttaa 2-5 arkipäivänä viikossa, riippuen hoitorinkiin osallistuvien perheiden toiveista. Yhdessä puistoryhmässä on mukana ulkoilemassa maksimissaan 5 lasta / hoitaja. Puistohoidon kesto on max. 2,5 h / kerta ja lapsen voi tuoda ja hakea haluamanaan aikana. Aamuryhmissä puistohoidon aika on klo 9:00-11:30 ja iltapäivän ryhmissä klo 12:30-15:00. Puistohoitorinkiin osallistuvien perheiden toiveet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon aikataulun suhteen. 

 

Puistohoitorinkimme ovat olleet todella tykättyjä ja pyörivät myöskin talvella. Perheistä riippuen, osa keväällä aloitetuista uusista ringeistä jatkaa toimintaansa myös syksyllä. Perheet sitoutuvat hoitoringin kanssa yhdessä sovittuun viikottaiseen hoitokertamäärään ja puistohoito laskutetaan perheiltä kerran kuussa.

 

Hae puistohoitopaikkaa lapsellesi ottamalla yhteyttä oheisen lomakkeen kauttaPaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja saa osoitteesta info@zildren.com.

 

Zildrenin puistohoito toimii kesällä Pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Oulussa, Joensuussa sekä Jyväskylässä. Olethan yhteydessä meihin, mikäli toivot puistohoitoa näiden ulkopuoliseen kaupunkiin! Pyöräytämme uuden puistoringin käyntiin, kun alueelta on ilmoittautunut mukaan väh. 3 lasta.