Tilaan uutiskirjeen / I want to subscribe to your mailing list

Tilaamalla uutiskirjeen, saat etuja palvelun käyttöön.

By subscribing the newsletter, you will receive benefits to our service.

Kiitos, mahtavaa että tulit mukaan!

Viestisi on nyt lähetetty ja vastaamme siihen mahdollisimman pian.

/ Thank you! Your message has been sent and we will answer it as soon as possible.

Puistotoiminta

Onko perheessänne tarvetta viikottaiselle lastenhoitoavulle ja lapsesi nauttii ulkoilusta toisten lasten seurassa? Mikäli vastasit myöntävästi, niin nyt kannattaa hakea mukaan Zildrenin puistohoitoon!

Zildren-päähahmo-vedos-7-ilman_varjoa

Zildrenin puistotoiminta pyörii ympäri vuoden säällä kuin säällä! Puistoleikeistä vastaa osaava ja luotettava puistohoitaja, joka pitää huolen että kaikki sujuu ja tekemistä riittää. Puistohoito voidaan toteuttaa 2-5 arkipäivänä viikossa, riippuen hoitorinkiin osallistuvien perheiden toiveista. Lapset jaetaan lähtökohtaisesti alle ja yli 3-vuotiaiden ryhmät (alaikäraja osallistumiselle 10kk), ja ryhmissä on mukana maksimissaan viisi lasta.

 

Puistohoidon kesto on maksimissaan 2,5 h / kerta, ja lapsen voi tuoda ja hakea haluamaan aikana tuon aikaikkunan sisällä. Aamuryhmissä puistohoidon aika on klo 9:00-11:30 ja iltapäivän ryhmissä klo 12:30-15:00. Puistohoitorinkiin osallistuvien perheiden toiveet otetaan kuitenkin mahdollisuuksien mukaan huomioon myös aikataulun suhteen. Puistohoidon hinta määräytyy hoitokertojen ja lasten määrän mukaan, ja on osallistujamäärästä riippuen 10-15€ / lapsi / kerta. Perheet sitoutuvat hoitoringin kanssa yhdessä sovittuun viikottaiseen hoitokertamäärään, ja puistohoito laskutetaan perheiltä kerran kuussa.

Puistohoitorinkimme ovat olleet todella tykättyjä, ja olemme saaneet mukaan runsain mitoin uusia osallistujia. Pyöräytämme uuden puistohoitoringin käyntiin, kun alueelta on ilmoittautunut mukaan vähintään neljä lasta. Kysy rohkeasti jo olemassa olevien rinkien tilanteesta, tai kerää kokoon oma joukkosi!

Jos kiinnostuit, hae puistohoitopaikkaa lapsellesi ottamalla yhteyttä oheisen lomakkeen kauttaPaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja saa osoitteesta info@zildren.com.

 

Zildrenin puistohoitoa on mahdollista järjestää perheiden kiinnostuksen mukaan pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Tampereella, Oulussa, Joensuussa sekä Jyväskylässä. Olethan yhteydessä meihin, mikäli toivot puistohoitoa näiden ulkopuoliseen kaupunkiin!