Kevytyrittäjänä töitä
Zildren-palvelusta

VOIT OTTAA TYÖKEIKKOJA ZILDREN-PALVELUSTA JOKO KEVYTYRITTÄJÄNÄ TAI OMAN YRITYKSESI KAUTTA

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan nimensä mukaan kevyesti, tehden siitä helppoa ja simppeliä. Keikkatyöt sujuvat helposti kevytyrittäjänä niin lasten parissa tehdyissä töissä kuin Zobsin kautta yksittäisissä keikkatöissä. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta, joka on perinteiselle yrittäjälle varmasti turhankin tuttua. Kevytyrittäjänä et myöskään tarvitse omaa y-tunnusta tai toiminimeä.

Rekisteröidy kauttamme Freen käyttäjäksi ja lisää palveluun verokorttisi. Siinä kaikki! Sinun ei tarvitse huolehtia tuntien laskuttamisesta, vaan palkkiot tehdyistä työvuoroista maksetaan automaattisesti ilmoittamallesi tilille.

KUINKA ALOITTAA KEVYTYRITTÄJYYS?

Näyttökuva 2021-07-18 kello 9.23.22.png

Olemme halunneet tehdä keikkatyöstä mielekästä kaikille osapuolille, minkä vuoksi olemme tehneet yhteistyösopimuksen Free-kevytyrittäjäpalvelun kanssa. Freen kautta työskennellessäsi kaikki vaadittavat paperityöt veroista vakuutusmaksuihin on hoidettu puolestasi. Laskutusaineisto välittyy suoraan palveluidemme välillä, ja olemme sopineet muun muassa tavallista edullisemmista palvelumaksuista. Näin keikkatöiden tekeminen pysyy paitsi helppona ja yksinkertaisena, myös taloudellisesti kannattavana. Sinun tulee ainoastaan rekisteröityä kauttamme Freen käyttäjäksi sekä lisätä palveluun verokorttisi: palkkiot tehdyistä työvuoroista tulevat automaattisesti ilmoittamallesi tilille.

maksetaan tilillesi kahdesti kuukaudessa: kuun puolenvälin tienoilla sekä kuun vaihteessa. Lähetämme tunnit eteenpäin aina kuun 15. ja viimeinen päivä, ja maksatus vie yleensä noin 1-2 arkipäivää.

PALKKIOT TEHDYISTÄ TYÖVUOROISTA

Palkkiot tehdyistä työvuoroista maksetaan ilmoittamallesi tilille kahdesti kuukaudessa: kuun puolenvälin tienoilla sekä kuun vaihteessa. Tehdyt työtunnit lähetetään maksuun aina kuun 15. ja viimeinen päivä. Työntarjoaja ilmoittaa meille toteutuneet tunnit, mutta suosittelemme pitämään myös omaa kirjaa, jotta voit halutessasi myöhemmin tarkistaa tekemäsi tunnit.

 

Kyseisen päivän työtunnit ehtivät mukaan palkkionmaksuun, mikäli ne on ilmoitettu meille ennen puoltapäivää, jonka jälkeen tiedot tehdyistä tunneista siirtyvät kevytyrittäjyyspalveluun. Free välittää palkkiot vastaanotettuaan tunnit, yleensä parin päivän kuluessa.

Palkkiostasi vähennetään vain oma veroprosenttisi, sekä kevytyrittäjyyden osuus, joka on 2,5 % + alv (eli n. 3,1 %). Tämä kattaa kattaa mm. työnsuorittajan vastuu- ja tapaturmavakuutukset ja maksupalvelun perimän palkkion rahaliikenteestä. Palvelun tilanneet tahot, eli perheet ja yritykset, maksavat välityspalkkion.

TYÖSKENNELLESSÄSI KEVYTYRITTÄJÄNÄ

Zildren-palvelussa

MÄÄRITTELET ITSE TUNTIHINTASI.

TEHDESSÄSI KEVYTYRITTÄJÄNÄ KEIKKATÖITÄ

Zobsin  puolella

TUNTIHINNAN MÄÄRITTELEE TYÖKEIKAN TARJOAJA.

Zildren ja kevytyrittäjäpalvelu hoitavat käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan, eli palvelun tilanneen tahon, välisiä sopimusasioita. Zildrenin, kevytyrittäjyyspalvelun tai toimeksiantajan ja kevytyrittäjän välille ei muodostu työsuhdetta.

Toimeksiantajalle, eli palvelun tilanneelle taholle. Autamme kuitenkin välissä, eli esimerkiksi sopimusasiat hoituvat meidän kauttamme!

KENELLE TEEN TÖITÄ KEVYTYRITTÄJÄNÄ?

Oman yrityksen kautta työskentely

Mikäli sinulla on jo Y-tunnus, voit tarjota vapaita lastenhoitoaikoja ja muita palveluita yrityksesi kautta. Tällöin sivustolle ilmoittamaasi tuntihintaan lisätään ainoastaan arvonlisävero, maksupalvelun rahaliikenteestä perimä palkkio sekä sivuston kehittämiskulu. Tässä tapauksessa laskutat  itse Zildreniä yrityksesi kautta. 

Jos haluat työskennellä oman yrityksesi kautta, voit rekisteröityä helposti yrityspolkumme kautta. Ota siis yhteyttä meihin  info@zildren.com !​

Zildrenin tiimi auttaa mielellään palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä!