Etäpalvelut ulkosuomalaisille lapsiperheille

ZILDREN ON SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN - SUOMALAISTA KOULUTUSTA YLI MAARAJOJEN

MISSIOMME ON TARJOTA ERILAISIA LASTENHOITO- JA TUKIPALVELUITA HELPOSTI, JOUSTAVASTI JA LUOTETTAVASTI ERILAISIIN TILANTEISIIN MAANTIETEELLISESTÄ SIJAINNISTA RIIPPUMATTA

HELPOSTI

Zildren yhdistää perheet ja perheitä tukevat palvelut, ja poistaa matkalta ylimääräiset mutkat. Verkkopalvelumme tekee tuki- ja lisäopetuspalveluiden varaamisesta helppoa ja suoraviivaista.

 

Kaikki tarvitsemasi löytyy samasta paikasta. Voit selata palveluita tarjoavia hoitajia, varata heiltä ajan haluamaasi ajankohtaan, tai ilmoittaa itsellesi sopivimman ajan hoitajien valittavaksi. Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttäminen on täysin maksutonta.

JOUSTAVASTI

Tuki- ja lisäopetuspalvelut ovat saatavilla joustavasti netin välityksellä - luokkahuone on siellä missä sinäkin, juuri sinun perheellesi räätälöitynä!

Etäyhteyksien kautta tapahtuva tuki- ja lisäopetus avaa merkittävästi uusia mahdollisuuksia. Hoitajiemme joukosta löytyy myös takuulla juuri tarpeeseen sopivaa osaamista ja kokemusta. Palvelumme ovat siis kaikilta osin muovattavissa kullekin perheelle parhaiten sopivaan muotoon.

Tuki- ja apuopetus

Läksyapua, jo saadun opetuksen täydentämistä lapsen oman kiinnostuksen tai mahdollisten muiden tarpeiden mukaisesti, tai tuki- ja apuopetusta missä tahansa muussa, tarpeisiinne parhaiten sopivassa muodossa - kaikki tämä helposti ja joustavasti etänä.

Etäpuheterapia

Kaikki etäpuheterapiapalvelumme kätevästi saatavillasi, sijainnista riippumatta. Puheen, kommunikaation ja vuorovaikutuksen kuntoutusta ja kehittämistä - monipuolisesti, asiantuntevasti ja luotettavasti verkon välityksellä.

LUOTETTAVASTI

Haluamme paitsi tuoda palvelut kaikkien saataville ja tehdä niiden hyödyntämisestä mahdollisimman mutkatonta, myös taata hyvän ja rauhallisen mielen kaikille osapuolille.

Huolehdimme siitä, että teille palveluita tarjoavat osaavat ja luotettavat hoitajat, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun perheellesi sopivimman ihmisen. Hoitajamme saavat arvioita ja palautetta myös perheiltä, mikä osaltaan helpottaa hoitajavalintaa.