ZILDREN-PALVELU YRITYKSILLE

PÄIVÄKOTI KIINNI, LAPSET KOTONA JA TYÖT TEKEMÄTTÄ? TILAA ZILDREN-PALVELUN KAUTTA LASTENHOITAJA KOTIIN HELPOSTI, JOKO YKSITYISASIAKKAANA TAI TYÖNANTAJAN TARJOAMANA TYÖSUHDE-ETUNA.

Työnantaja voi tarjota työntekijöilleen työsuhde-etuna lastenhoitopalvelua niihin tilanteisiin, joissa vanhemman työnteko olisi muuten estynyt lastenhoidon vuoksi. Lastenhoitoapu on arvostettu työsuhde-etu, jonka avulla lapsi saa viettää aikaa luotettavan hoitajan kanssa ja aikuinen pystyy näin jatkamaan turvallisin mielin töitään ilman tehtävien kasaantumista. Kyseessä on tehokas tapa tukea sekä työntekijän hyvinvointia että yritystoimintaa, tarjoamalla apua esimerkiksi koulujen loma-aikoina ja sairastapauksien yllättäessä. 

Zildren- palvelun kautta lastenhoitaja järjestyy vaivattomasti - jopa puolen tunnin sisään varauksesta! Pidempiaikaisessa tarpeessa on mahdollista varata aina sama ja tuttu lastenhoitaja. 

Kun yrityksellä on sopimus Zildrenin kanssa, vanhemmat voivat tehdä varauksen suoraan Zildren-palvelussa ja valita sieltä parhaaksi katsomansa lastenhoitajan tai tilata lastenhoidon puhelimitse. Tehty työ kuitataan perheessä ja lasku toimitetaan yrityksen antamaan laskutusosoitteeseen.

Kiinnostuitko Zildren-palvelusta työsuhde-etuna? 

 

OTA YHTEYTTÄ OHEISELLA LOMAKKEELLA TAI SOITTAMALLA  

040 940 2175