ZILDREN-PALVELU YRITYKSILLE

PÄIVÄKOTI KIINNI, LAPSET KOTONA JA TYÖT TEKEMÄTTÄ? TILAA ZILDREN-PALVELUN KAUTTA LASTENHOITAJA KOTIIN HELPOSTI, JOKO YKSITYISASIAKKAANA TAI TYÖNANTAJAN TARJOAMANA TYÖSUHDE-ETUNA.

Työnantaja voi tarjota työntekijöilleen työsuhde-etuna lastenhoitopalvelua niissä tilanteissa, joissa vanhemman työnteko on estynyt lastenhoidon vuoksi. Zildren-palvelu on ratkaisu, mikäli esimerkiksi lapsen päiväkoti on tilapäisesti suljettu ja vanhemman täytyy tästä huolimatta pystyä tekemään tarvittavat työt. Tällöin vanhempi vapautuu työntekoon, eikä työntekijän muutoin vajaaksi jäävä työpanos kuormita yrityksen muita työntekijöitä.

Zildren-palvelun kautta lastenhoitaja järjestyy vaivattomasti, jopa puolen tunnin sisään tilauksesta! Pidempiaikaisessa tarpeessa on mahdollista varata lapselle aina sama tuttu lastenhoitaja.

Kun yrityksellä on sopimus Zildrenin kanssa, vanhemmat voivat tehdä varauksen suoraan Zildren-palvelussa ja valita sieltä parhaaksi katsomansa lastenhoitajan. Tehty työ kuitataan perheessä ja lasku toimitetaan yrityksen antamaan laskutusosoitteeseen.

Kiinnostuitko Zildren-palvelusta työsuhde-etuna? 

OTA YHTEYTTÄ OHEISELLA LOMAKKEELLA TAI SOITTAMALLA  

044 2057 344.

Perheiden tueksi.

Zildren on online-alusta, joka tuo yhteen perheet, lastenhoitajat ja lastenhoitopalveluiden tarjoajat. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Zildren Oy
044 205 7344
info@zildren.com
3015307-5

© 2019 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.