ZILDREN YRITYKSILLE JA YRITTÄJILLE

ZILDRENIN KAUTTA TYÖSKENTELEVIÄ AMMATTILAISIA YHDISTÄÄ HALU TEHDÄ PERHEIDEN ARJESTA PIKKUISEN PAREMPAA, HELPOMPAA JA ONNELLISEMPAA

Haluaisitko tukea perheiden arkea ja tehdä siitä ehkä himpun verran sujuvampaa? Tarjoatko lapsille, nuorille tai perheille suunnattuja palveluita, tai voisit muuten toiminnallasi auttaa ja tukea heitä ja heidän hyvinvointiaan? Siinä tapauksessa meillä on sinulle hienoja uutisia.

OLET SAAPUNUT OIKEAAN PAIKKAAN!

Otamme aina mielellämme mukaan uusia osaajia ja omien alojensa ammattilaisia, joiden sydäntä lähellä ovat lapset, nuoret ja perheet sekä heidän hyvinvointinsa. Zildrenin kautta voit tarjota matalalla kynnyksellä oman yrityksesi palveluita: tavoitat uusia asiakkaita, jotka kaipaavat palveluitasi, työskentelet helposti omalla aikataulullasi sekä vähennät omaa työkuormaasi, sillä me otamme aimo osan asiakaspalvelusta, rahaliikennehuolista ja paperitöistä hoitaaksemme.

Miksi palveluiden tarjoaminen Zildrenin kautta kannattaa?

Helppokäyttöinen online-alusta

Zildrenin online-alustalle rekisteröityminen on ilmaista, ja helppokäyttöinen alusta mahdollistaa vaivattomamman työnteon.

Uusi väylä asiakkaiden tavoittamiseksi

Zildrenin välityksellä tavoitat lapset, nuoret ja perheet, ja laajennat asiakaskuntaasi. Pyrimme kokoamaan alustallemme kaikki perheille suunnatut palvelut, jotta ne olisivat kaikki samassa paikassa, nopeasti ja näppärästi perheiden varattavissa.

Näppärä verkkoajanvaraus

Palveluiden varaaminen verkosta helpottaa sekä asiakkaan että sinun elämääsi. Online-alustallamme kaikki tarjoamasi palvelut asiakkaiden saatavilla ja varattavissa milloin tahansa, missä tahansa. Ei enää toimistoaikojen rajoitetta tai työajan ulkopuolella saapuvia puheluita.

Kevyempi työtaakka

Varausjärjestelmämme kalenterista näet helposti varatut ja vapaat ajat, minkä lisäksi me pidämme myös huolen kaikkien kauttamme varattujen palveluiden paperitöistä.

Kokonainen tiimi tukenasi

Yrittäminen voi joskus olla yksinäistä, mutta Zildrenillä tämäkin on toisin. Asiakaspalvelumme ja koko Zildrenin tiimi vastaa aina paitsi asiakkaiden kysymyksiin, on aina valmiina auttamaan myös sinua ja tukemaan sinua työssäsi.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja kuulemme aina mielellämme niin asiakkaiden, palveluntarjoajien kuin yhteistyökumppanienkin ajatuksia ja ideoita sekä palautteita. Sinulla on siis aito mahdollisuus vaikuttaa käyttämäsi palvelun sisältöihin ja ominaisuuksiin.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä oheisen lomakkeen kautta. Odotellessasi voit jo tutustua alustaamme ja rekisteröityä käyttäjäksi täällä.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Lisäämme sinulle käyttöoikeudet palveluun, ja saat samalla tarkemmat ohjeet sen hyödyntämiseen. Mikäli sinulla on vielä jotakin kysyttävää, voit kysäistä lisätietoja lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä meihin info@zildren.com tai puhelimitse 040 940 2175.

 

HUOM! Käytäthän palveluun rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, jonka täytät lomakkeeseen.

Tilaan uutiskirjeen

Tilaamalla uutiskirjeen, saat ajankohtaista tietoa palveluun liittyen

Kiitos, mahtavaa että tulit mukaan! Palaamme asiaan kanssasi mahdollisimman pian.

Onko sinulla palveluiden sijaan tai niiden lisäksi muita yhteistyöajatuksia?

Lähetä meille sähköpostia info@zildren.com, soita numeroon 040 940 2175 tai ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Olemme aina avoimia myös muille yhteistyömahdollisuuksille! Jos siis haluaisit tehdä esimerkiksi sosiaalisen median yhteistöitä, vieraskynä-tyylisiä blogitekstejä omaa erikoisalaasi tai palveluitasi koskien tai mielessäsi on muita vastaavia ideoita, kuulemme niistä mielellämme.