Kevytyrittäjänä Zildrenin kautta

Voit tehdä työtä Zildrenillä joko kevytyrittäjänä tai oman yrityksesi kautta. Kevytyrittäjyys on joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan helposti. Kevytyrittäjyys sopii siis erityisesti lastenhoidolle tyypillisiin toimeksiantosuhteissa tehtäviin työkeikkoihin. Sinun ei tarvitse huolehtia yrittäjän byrokratiasta, sillä Zildren-palvelua käyttämällä kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot ja vakuutusmaksut, on hoidettu puolestasi. Et myöskään tarvitse välttämättä omaa y-tunnusta tai toiminimeä. 

Kevytyrittäjyys

Free-kevytyrittaja-logo (1).jpg

Zildren-palvelulla on yhteistyösopimus Free-kevytyrittäjäpalvelun kanssa ja laskutusaineisto välittyy suoraan palvelujemme välillä. Sinun tulee vain rekisteröityä Freen käyttäjäksi Zildrenin alustalla ja palkkiot tehdystä työvuorosta tulevat automaattisesti ilmoittamallesi tilille. 

Zildrenin kautta työskentelevät kevytyrittäjät määrittelevät itse tuntihintansa, johon lisätään voimassaoleva arvonlisävero, maksupalvelun perimä palkkio rahaliikenteestä sekä yhteistyökumppanimme perimä osuus. Zildren on sopinut yhteistyökumppanin kanssa tavallista edullisimmista palvelumaksuista, sillä olemme halunneet edesauttaa lastenhoidon onnistumista ja toteutumista mahdollisimman laajasti.

Päiväkodeissa työskentelevien lastenhoitajien keskimääräinen tuntipalkka on yleensä 12-15€/h, riippuen koulutustasosta. Tähän hintaan lisätään kevytyrittäjyyspalvelun perimä summa sekä Zildrenin oma osuus ja tämä laskutetaan suoraan päiväkodeilta. Alla olevien esimerkkien mukaisesti, kevytyrittäjyys on siis sekä helppoa että kustannustehokasta.

  • Kodeissa työskentelevä kevytyrittäjänä toimiva lastenhoitaja haluaa tienata tekemästään työstä 10€/h. Tähän hintaan lisätään arvonlisävero 24%, maksuliikenteeseen ja sivuston hallinnointiin kuluva osuus sekä kevytyrittäjyyspalvelun osuus -> Kokonaistuntihinnaksi muodostuu tällöin n. 15€. Tästä summasta perhe saa v. 2020 kotitalousvähennystä 40 %. Tuntihinnaksi perheille jää tällöin kotitalousvähennyksen jälkeen n. 9€.

  • Kotitalousvähennys on perheille 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Yhteistyökumppani-kevytyrittäjyyspalvelun kautta toimivien hoitajien kohdalla kotitalousvähennys on 40 %

Zildren ja kevytyrittäjyyspalvelu hoitavat käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan välisiä sopimusasioita. Zildren-palvelun, kevytyrittäjyyspalvelun ja kevytyrittäjän välille ei muodostu työsuhdetta.

Oman yrityksen kautta työskentely

Mikäli Sinulla on jo Y-tunnus, voit tarjota vapaita lastenhoitoaikoja yrityksesi kautta. Tällöin sivustolle ilmoittamaasi tuntihintaan lisätään ainoastaan arvonlisävero, maksupalvelun rahaliikenteestä perimä palkkio sekä sivuston kehittämiskulu. Tällöin laskutat itse Zildren-palvelua yrityksesi kautta. 

Jos haluat työskennellä oman yrityksesi kautta, voit rekisteröityä helposti yrityspolkumme kautta. Ota siis yhteyttä meihin  info@zildren.com kautta!

Huom! Jos yrityksesi liikevaihto on enintään 10 000e, laskulle merkitään arvonlisävero. Saat kuitenkin lähtökohtaisesti pitää tämän palkkana, koska toimintasi on arvonlisäverotonta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Zildrenin tiimi auttaa mielellään palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä!