Z

O

B

S

 OLET TULLUT OIKEAAN PAIKKAAN! 

Zildren tarjoaa töitä espoolaisille nuorille yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Selaa monipuolisia vaihtoehtoja ja hae mukaan sinua kiinnostaviin hommiin!

Mistä on kyse?

ESPOOLAISILLE NUORILLE
suunnattuja työtehtäviä yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa
LAAJA KIRJO ERILAISIA TÖITÄ
Espoon kaupungilla,
 alueen järjestöissä ja seuroissa.
LYHYTAIKAISIA TYÖTEHTÄVIÄ,
jotka muutoin kuormittaisivat kyseisten alojen työntekijöitä tai jäisivät kokonaan tekemättä.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus tutustua eri alojen työtehtäviin ja käytäntöihin sekä rakentaa juuri sinulle sopiva työpolku. Ilmoitamme sivustolla erilaisista lyhyistä työtehtävistä Espoon kaupungilla sekä alueen järjestöissä ja seuroissa. Valikoimasta on helppo valita ne työt, jotka kiinnostavat juuri sinua.

 

Työtehtävät voivat olla esimerkiksi avustamista erilaisten tapahtumien järjestelyissä, lyhytkestoisia toimistotöitä tai ikäihmisten, päiväkotien ja vammaisten henkilöiden virkistystoiminnassa avustamista. Monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

 

Tällä hetkellä työt ovat haettavissa 15-29 vuotiaille espoolaisille. Työtehtävät on suunnattu niille nuorille, joilla ei ole työelämäkokemusta yhtään tai juuri lainkaan. Painopiste erityisesti vuonna 2020 on vieraskieliset, osatyökykyiset* sekä nuoret niiltä alueilta, joilla on paljon työttömyyttä ja toimeentulotuen saajia.

*Osatyökykyisyydestä ei ole yhtä yhtenäistä määritelmää. Osatyökykyisiä voivat olla esimerkiksi vammaiset, pitkäaikaissairaat, vakavasta sairaudesta toipuvat, elämänkriisin kokeneet. Osatyökykyisiä voivat olla myös pitkäaikaistyöttömät, joiden työ- ja toimintakyky on alentunut vamman, sairauden tai sosiaalisten syiden takia. Yleisimmät työkyvyn heikkenemistä aiheuttavat syyt ovat masennus ja tuki- ja liikuntaelinsairaudet. STM:n mukaan osatyökykyinen on henkilö, jolla on käytössään osa työkyvystään ja halu tämän kyvyn käyttämiseen.

Lähde: THL (https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/iisisti-toihin/osatyokykyisyys), 7.9.2020

Miten ZOBS toimii?

Pääset rekisteröitymään ja selaamaan avoimia työpaikkoja helposti osoitteesta https://zildrenweb.com/ valitsemalla sivun yläreunasta Zobs ja oikeasta ylänurkasta “”kirjaudu” ja siitä edelleen “luo tunnus”. Luotuasi tunnukset palveluun, pystyt muokkaamaan profiiliasi, halutessasi esim. tallentamaan CV:si ja hakemaan sinua kiinnostavia työtehtäviä.

 

Tiettyä työtehtävää hakeneiden joukosta valitaan hakuajan loputtua työlle tekijä. Työn tarkempi kuvaus, ajankohta ja työstä saatava palkkio näkyy hakuvaiheessa työtehtävän yhteydessä.

Perheiden tueksi.

Zildren on online-alusta, joka tuo yhteen perheet, lastenhoitajat ja lastenhoitopalveluiden tarjoajat. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Zildren Oy
044 205 7344
info@zildren.com
3015307-5

© 2019 Zildren. Kaikki oikeudet pidätetään.